WordPress onderhoud Groningen

Wij onderhouden uw WordPress website in Groningen voor een betaalbare prijs.

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Abonneer op een WAAS pakket en wij nemen contact met u op voor het verhuizen van uw WordPress website. Eenmalig onderhoud? Gebruik dan het contactformulier.

Stap 2: Verhuizen en installatie

Na het verhuizen doen wij een scan van hoe uw website is opgezet. Eventueel doen wij wijzigingen als dit de snelheid of beveiliging ten goede komt.

Stap 3: Ontspan

Wij ontzorgen u met het WordPress website onderhoud. Neem contact op als er bepaalde wijzigingen aan de website gedaan moeten worden (niet tekstueel, dat leren we u zelf).

Wie we zijn

[trustindex no-registration=google]

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland vanuit Eindhoven door het maken en onderhouden van WordPress websites. Flexibiliteit is onze kracht. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een website. Daarom zijn onze diensten nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model.

Wat is WAAS?

Websites laten onderhouden zonder hoge opstartkosten

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website en om deze online te houden (hosting).

WordPress onderhoud Groningen

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het onderhouden van uw WordPress website.

website laten maken
Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋