Website voor makelaars laten maken?

Bespaar tijd en energie door uw makelaar website te laten maken door StudioWaas

Website voor makelaars

Bij StudioWaas geloven we in het leveren van oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van makelaars. Onze toegewijde expertise in webdesign stelt ons in staat om websites te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en intuïtief te navigeren, zowel voor makelaars als voor hun potentiële klanten.

Wat belangrijk is voor makelaars

Het is van cruciaal belang voor makelaars om online een sterke aanwezigheid te hebben. Een goed ontworpen website fungeert als het digitale visitekaartje van een makelaarskantoor en biedt potentiële klanten een eerste indruk van de diensten en het aanbod. Daarom is het essentieel dat de website niet alleen informatief is, maar ook aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken, met duidelijke informatie over beschikbare woningen, diensten en contactgegevens.

Waarom je online gevonden wilt worden

In een tijdperk waarin mensen steeds meer vertrouwen op het internet voor hun aankoopbeslissingen, is online vindbaarheid essentieel voor makelaars. Een hoge positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google vergroot de zichtbaarheid van een makelaarskantoor en trekt meer potentiële klanten aan. Door goed vindbaar te zijn, kunnen makelaars hun bereik vergroten en meer leads genereren, wat uiteindelijk kan leiden tot meer verkopen en verhuurtransacties.

Uw nieuwe sparring partner

StudioWaas onderscheidt zich van andere internetbedrijven door als echte sparring partner beschikbaar te zijn. Dit is juist handig voor kleine organisaties die geen grote marketing afdelingen tot hun beschikking hebben. StudioWaas denkt graag mee en rekent niet per minuut. StudioWaas is ook transparant en zal u doorverwijzen naar een betrouwbare partner indien nodig.

Ontzorging op en top

Bij StudioWaas begrijpen we dat het beheren van een website veel tijd en moeite kan vergen, daarom bieden we uitgebreide diensten aan om makelaars te ontzorgen. Van het initiële ontwerp en de ontwikkeling tot hosting en onderhoud, ons ervaren team staat klaar om ervoor te zorgen dat de website van onze klanten soepel functioneert en altijd up-to-date is, zodat zij zich kunnen concentreren op het bedienen van hun klanten.

Transparant en flexibel

Waarom nog langer wachten? Neem vandaag nog contact op met StudioWaas en ontdek hoe wij kunnen helpen bij het creëren van de perfecte website voor jouw makelaarskantoor. Bekijk onze website voor meer informatie over onze diensten en prijzen, en laat ons jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen. Met StudioWaas aan jouw zijde kan jouw nieuwe makelaarswebsite binnen slechts twee weken online zijn, zodat je snel kunt profiteren van alle voordelen die een sterke online aanwezigheid te bieden heeft.

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de makelaar website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan.

Stap 2: Ontwikkeling

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen.

Stap 3: Oplevering & Onderhoud

Binnen twee weken leveren we de website voor uw makelaarskantoor op. Daarna blijven we uw sparring partner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en onderhoud.

Voorbeelden

Ondernemer

Diensten aanbieden in uw lokale omgeving of producten online verkopen.

Salesfunnel

Potentiële klanten contact op laten nemen via een contact/leads genererende website.

Webshop

Producten online aanbieden via een webshop of blog.

Ons verhaal

De oprichter begon met het maken van websites voor vrienden en familie, maar al snel ontstond het idee om een professioneel bedrijf op te zetten. StudioWaas is opgezet met de gedachte voor al die organisaties die geen duizenden euro's op de plank hebben liggen om meteen te investeren. Om het betaalbaar te houden worden diensten daarom aangeboden via abonnementen voor duurzame samenwerkingen met flexibiliteit.

Wat is WAAS?

Makelaar websites laten maken tegen een betaalbaar tarief

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website. 

Start vandaag uw makelaar website

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw makelaar website.

Wat is WAAS?

Of bekijk de video

Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋