Website voor kerk laten maken?

Bespaar tijd en energie door uw kerk website te laten maken door StudioWaas

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de kerk website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan.

Stap 2: Ontwikkeling

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen.

Stap 3: Oplevering & Onderhoud

Binnen twee weken leveren we de website voor uw kerk op. Daarna blijven we uw sparring partner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en onderhoud.

Voorbeelden

Ondernemer

Diensten aanbieden in uw lokale omgeving of producten online verkopen.

Salesfunnel

Potentiële klanten contact op laten nemen via een contact/leads genererende website.

Webshop

Producten online aanbieden via een webshop of blog.

Ons verhaal

De oprichter begon met het maken van websites voor vrienden en familie, maar al snel ontstond het idee om een professioneel bedrijf op te zetten. StudioWaas is opgezet met de gedachte voor al die organisaties die geen duizenden euro's op de plank hebben liggen om meteen te investeren. Om het betaalbaar te houden worden diensten daarom aangeboden via abonnementen voor duurzame samenwerkingen met flexibiliteit.

Wat is WAAS?

Kerk websites laten maken tegen een betaalbaar tarief

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website. 

Start vandaag uw kerk website

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw kerk website.

Wat is WAAS?

Of bekijk de video

Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋