Website voor advocaten laten maken?

Bespaar tijd en energie door uw advocaten website te laten maken door StudioWaas

Website voor advocaten

Bij StudioWaas geloven we dat advocaten een speciale online aanwezigheid verdienen die hun expertise, professionaliteit en unieke aanpak weerspiegelt. Onze missie is om op maat gemaakte websites te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook de persoonlijkheid en het karakter van elk advocatenkantoor tot leven brengen.

Wat belangrijk is voor advocaten

Voor advocaten is het hebben van een website niet alleen een kwestie van aanwezig zijn op het internet; het is een kans om hun praktijk te presenteren aan potentiële cliënten op een manier die hen onderscheidt van de rest. Duidelijke en toegankelijke informatie over de expertisegebieden, ervaring en contactgegevens van het advocatenkantoor is van vitaal belang. Maar nog belangrijker is het creëren van een sfeer van vertrouwen en geloofwaardigheid die potentiële cliënten geruststelt en overtuigt dat ze in goede handen zijn.

Waarom je online gevonden wilt worden

In een wereld waarin mensen steeds meer vertrouwen op het internet voor het vinden van diensten, is het cruciaal voor advocaten om online goed vindbaar te zijn. Een sterke aanwezigheid in zoekmachines zoals Google betekent meer zichtbaarheid en een groter bereik voor het advocatenkantoor. Het stelt hen in staat om nieuwe cliënten aan te trekken en bestaande cliënten aan te moedigen om terug te keren voor toekomstige zaken.

Uw nieuwe sparring partner

StudioWaas onderscheidt zich van andere internetbedrijven door als echte sparring partner beschikbaar te zijn. Dit is juist handig voor kleine organisaties die geen grote marketing afdelingen tot hun beschikking hebben. StudioWaas denkt graag mee en rekent niet per minuut. StudioWaas is ook transparant en zal u doorverwijzen naar een betrouwbare partner indien nodig.

Ontzorging op en top

Bij StudioWaas geloven we in een volledige servicebenadering als het gaat om het bouwen en onderhouden van advocatenwebsites. Van het initiële concept en ontwerp tot aan de lancering en voortdurend onderhoud, ons toegewijde team zorgt ervoor dat de website van onze advocaat-klanten altijd up-to-date en probleemloos functioneert. Zo kunnen zij zich concentreren op waar ze het beste in zijn: het verlenen van juridisch advies en het behartigen van de belangen van hun cliënten.

Transparant en flexibel

Ben je klaar om jouw advocatenpraktijk naar nieuwe hoogten te brengen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met StudioWaas. Ontdek onze eerlijke tarieven en laat ons jouw online aanwezigheid transformeren. Met StudioWaas aan jouw zijde kan jouw nieuwe advocatenwebsite binnen slechts twee weken gelanceerd worden, klaar om jouw praktijk te laten groeien en floreren in de digitale wereld van vandaag.

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de advocaten website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan.

Stap 2: Ontwikkeling

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen.

Stap 3: Oplevering & Onderhoud

Binnen twee weken leveren we de website voor uw advocatenkantoor op. Daarna blijven we uw sparring partner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en onderhoud.

Voorbeelden

Ondernemer

Diensten aanbieden in uw lokale omgeving of producten online verkopen.

Salesfunnel

Potentiële klanten contact op laten nemen via een contact/leads genererende website.

Webshop

Producten online aanbieden via een webshop of blog.

Ons verhaal

De oprichter begon met het maken van websites voor vrienden en familie, maar al snel ontstond het idee om een professioneel bedrijf op te zetten. StudioWaas is opgezet met de gedachte voor al die organisaties die geen duizenden euro's op de plank hebben liggen om meteen te investeren. Om het betaalbaar te houden worden diensten daarom aangeboden via abonnementen voor duurzame samenwerkingen met flexibiliteit.

Wat is WAAS?

Advocaten websites laten maken tegen een betaalbaar tarief

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website. 

Start vandaag uw advocaten website

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw advocaten website.

Wat is WAAS?

Of bekijk de video

Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋