Website verhuizen

Niet tevreden met uw huidige website partner? Een website verhuizen maken we bij StudioWaas heel gemakkelijk. Stuur ons een bericht en wij zorgen voor een soepele, snelle en veilige manier om uw website te verhuizen.

Wie we zijn

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland met het maken en onderhouden van een professionele website. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een website en daarbij flexibilteit belangrijk vinden. Daarom zijn websites nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model. Neem contact op om uw website te verhuizen en wij ontzorgen u direct.

Website verhuizen naar WAAS?

Uw website verhuizen naar StudioWaas betekent ontzorging ten top

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website en om deze online te houden (hosting).

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Kies en abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan waar we rekening mee kunnen houden.

Stap 2: Wij nemen contact met u op en regelen de verhuizing

Zodra u geabonneerd bent nemen wij contact met u op. Het minimale wat we nodig hebben is de verhuistoken (authorisatiecode) om uw website verhuizen. Een export van uw huidige website is helemaal mooi, maar niet vereist.

Stap 3: Website verhuisd & onderhouden

Is de website verhuisd? Dan zorgen wij verder voor het technisch onderhoud en hosting zolang u klant blijft. StudioWaas is de duurzame en flexibele website partner speciaal voor kleine ondernemers.

studiowaas webdesign
Logo normaal studiowaas

Website verhuizen: Snel en simpel!

Kies een pakket en StudioWaas en wij gaan direct samen in contact met u de website verhuizen en onderhouden.

Chat openen
Even sparren?
Stel je vraag 👋