WordPress website laten maken?

Waarom een website laten maken in WordPress? Ontdek de redenen op deze pagina en bespaar tijd of bekijk direct de prijzen.

WordPress

Het maken van een website is een cruciale stap voor elk bedrijf, blogger of organisatie die online zichtbaar wil zijn. Een van de meest populaire en flexibele platforms om dit te doen is WordPress. WordPress is een open-source content management systeem (CMS) dat wereldwijd miljoenen websites aandrijft. Maar wat maakt WordPress zo aantrekkelijk en waarom zou je ervoor kiezen om je website hiermee te bouwen? Hieronder bespreken we de vier beste redenen waarom een website maken met WordPress een slimme keuze is.

wordpress website laten maken

4 redenen waarom een website laten maken in WordPress

WordPress websites worden veelgebruikt en niet zonder reden. Ook nu nog in 2024 zijn er zeer goede redenen om voor WordPress te kiezen als het gaat over het laten maken van een website.

Wordpress website laten maken

Onafhankelijk

Anders dan bij de populaire doe-het-zelf website makers bent u met een WordPress website niet afhankelijk van uw website leverancier. Het is gemakkelijk om, indien nodig, uw website te verhuizen naar een andere partij voor verder onderhoud. Met een WordPress website zit u dus altijd goed.

Aanpasbaarheid

Met duizenden thema’s en plug-ins biedt WordPress een ongekende flexibiliteit en aanpasbaarheid voor uw website. Of u nu een eenvoudige blog, een uitgebreide e-commerce site of een portfolio wilt creëren, er zijn talloze opties om uw website precies naar uw wensen in te richten.

Wordpress website laten maken
Wordpress website laten maken

SEO-vriendelijk

Een van de grootste voordelen van WordPress is SEO-vriendelijkheid. De structuur van WordPress zorgt ervoor dat zoekmachines uw website gemakkelijk kunnen crawlen en indexeren. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om uw content nog verder te optimaliseren.

Betrouwbaar

Een WordPress website laten maken betekent een website laten maken middels een betrouwbaar CMS. Niet voor niets draaien maarliefst zo’n 43% van alle websites wereldwijd op WordPress. Het is een betrouwbaar CMS met eindeloze mogelijkheden voor optimalisatie en functionaliteiten.

Wordpress website laten maken

StudioWaas uw WordPress website laten maken

Stap 1: Kies een pakket

Abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de WordPress website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan.

Stap 2: Ontwikkeling

Tijdens het maken van de WordPress website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen.

Stap 3: Oplevering & Onderhoud

Binnen twee weken leveren we de WordPress website op. Daarna blijven we uw sparring partner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en onderhoud.

WordPress websites voorbeelden

Wie we zijn

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland vanuit Eindhoven door het maken van een WordPress website. Flexibiliteit is onze kracht. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een WordPress website. Daarom zijn websites nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model.

Wat is WAAS?

WordPress websites laten maken tegen een betaalbaar tarief

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je WordPress website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website. 

WordPress website laten maken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw website in WordPress.

website laten maken
Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋