Webwinkel laten maken

Tijd en energie besparen door uw webwinkel te laten maken door StudioWaas

responsive website 3

Webwinkel laten maken binnen 2 weken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw webwinkel en kan deze de komende paar weken al klaar zijn. Bekijk de prijzen en start vandaag.

Webwinkel laten maken door StudioWaas

StudioWaas is begonnen met het maken van webwinkels gespecialiseerd voor ondernemers en kleine bedrijven. Deze bedrijven willen zich meestal concentreren op hun kernactiviteiten en hebben geen interesse in het zelf ontwerpen, bouwen, hosten en technisch onderhouden van hun webwinkel. Zij willen liever hun webwinkel laten maken. StudioWaas ontzorgt organisaties volledig en kan daarnaast ook de ideale sparring partner zijn. Uw webwinkel laten maken is hiermee een betaalbare optie geworden.

waas

Webwinkel laten maken zonder gedoe

Of u nu een startende ondernemer bent of al wat langer actief bent, een webwinkel laten maken hoeft niet meteen veel geld te kosten. Wij investeren onze tijd, zodat u kunt profiteren van een vast maandbedrag.

Geen grote investering

In plaats van gelijk honderden tot duizenden euro's meteen neer te leggen, maken wij uw webwinkel zonder hoge opstartkosten.

Wij houden van eerlijke prijzen

Uw webwinkel laten maken door StudioWaas betekent zekerheid. Wij zorgen voor een resultaat naar tevredenheid.

Geen verborgen kosten

Het maandbedrag dekt alles wat je nodig hebt. Een domein, hosting, technisch onderhoud en het ontwerpen en maken van de webwinkel.

responsive website 3

Webwinkel laten maken binnen 2 weken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw webwinkel en kan deze de komende paar weken al klaar zijn. Bekijk de prijzen en start vandaag.

website laten maken

Waarom een webwinkel laten maken?

In het digitale tijdperk waarin we leven, is een sterke online aanwezigheid essentieel voor zowel bedrijven als individuen. Een webwinkel is vaak het eerste contactpunt tussen een potentiële klant en een bedrijf. Het is daarom van cruciaal belang dat deze indrukwekkend, functioneel en professioneel is. Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf een webwinkel te bouwen met behulp van diverse online platforms, zijn er verschillende redenen waarom het inhuren van een professioneel bedrijf om een webwinkel te laten maken een veel betere optie kan zijn.

Doe het meteen goed

6 zaken om op te letten bij het laten maken van een webwinkel

Korte of lange termijn?

Zoekt u iemand die enkel helpt om de webwinkel in eerste instantie te bouwen en live te zetten of zoekt u iemand die op lange termijn met je kan sparren over de webwinkel?

Is hosting geregeld?

Om een webwinkel online te zetten is het nodig om je webwinkel te laten 'hosten'. Of u nu een webwinkel zelf maakt of laat maken, hosting is altijd vereist.

Persoonlijke ondersteuning?

Is de webwinkel partner goed te bereiken of moet u een ticket inschieten en een week wachten op antwoord?

Welke taal?

Als het om uw website en merk gaat is het handig om bij het laten maken van uw webwinkel samen te werken met iemand die (letterlijk) uw eigen taal spreekt.

Waar zitten de kosten?

Zoals al eerder omschreven komen er best wat kosten kijken bij het laten maken van een webwinkel. Moet u dit van te voren of juist per maand betalen?

Flexibiliteit

Meningen veranderen en webwinkel ontwerpen ook. Kunt u over enkele jaren gemakkelijk het ontwerp van uw webwinkel laten maken op een nieuwe manier of bent u dan weer een groot bedrag geld kwijt?

responsive website 3

Hoe is StudioWaas op deze 6 punten?

Een webwinkel laten maken door StudioWaas betekent een partner voor lange termijn, waarbij hosting is geregeld en waarbij u persoonlijke hulp krijgt zonder een complex ticket systeem. Wij gaan graag een stapje verder.

Hier nog 6 redenen om een webwinkel te laten maken

Nog niet overtuigd? Lees waarom het belangrijk is een pro in te schakelen.

website laten maken

Responsief ontwerp

Met de groeiende verscheidenheid aan apparaten waarop mensen internet gebruiken, is een responsieve webwinkel een must. Een professioneel webdesignbedrijf kan ervoor zorgen dat uw webwinkel er goed uitziet en soepel functioneert op verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones en tablets. StudioWaas bouwt alle webwinkels standaard geschikt voor mobiel en tablets. Dit wordt steeds belangrijker.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is van vitaal belang voor het succes van een webwinkel. Een professioneel team zal ervoor zorgen dat uw webwinkel wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw online zichtbaarheid wordt vergroot en u beter vindbaar bent voor potentiële klanten. Zonder een goede blik op SEO raakt uw webwinkel verstopt in de zoekresultaten van zoekmachines.

website laten maken
website laten maken

Technische ondersteuning en onderhoud

Het hebben van een professioneel team achter uw webwinkel betekent ook dat u toegang heeft tot technische ondersteuning en onderhoudsdiensten. Dit kan variëren van het oplossen van eventuele technische problemen tot het regelmatig bijwerken van de inhoud en het beveiligen van de webwinkel tegen mogelijke bedreigingen. Dit is tegenwoordig belangrijker dan ooit, dus onderschat het niet.

Tijd

Het bouwen van een webwinkel kan een tijdrovend proces zijn, vooral als u niet over de nodige kennis en ervaring beschikt. Door een professioneel team in te huren, kunt u kostbare tijd besparen die u kunt besteden aan het runnen van uw bedrijf of het nastreven van andere belangrijke taken. Tijd kunnen we maar één keer uitgeven. Een professionele webwinkel is vaak enorm snel terugverdiend, zeker met de abonnementen van StudioWaas.

website laten maken
website laten maken

Professioneel

Een goed ontworpen webwinkel straalt professionaliteit en geloofwaardigheid uit naar potentiële klanten. Dit kan het vertrouwen in uw merk vergroten en de kans vergroten dat bezoekers overgaan tot actie, zoals het doen van een aankoop of het aanvragen van meer informatie. Helaas hebben veel mensen niet door dat hun website ontwerp verouderd is of totaal niet aansluit bij de bezoeker van de website. En de feedback van die bezoeker zal ze nooit bereiken.

Focus

Door het laten maken van uw webwinkel aan professionals over te laten, kunt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf, in plaats van te worstelen met technische aspecten van webdesign. Veel ondernemers hebben het al druk genoeg met allerlei verschillende taken. Is het maken van een webwinkel iets wat bij uw kernactiviteiten past? Zoniet? Steek uw kostbare energie ergens anders in.

website laten maken

Veelgestelde vragen over Webwinkel laten maken

Het kost ons significant tijd om uw webwinkel te ontwerpen en bouwen. Een minimale looptijd is om te zorgen dat we in elk geval een deel van de kosten terug kunnen verdienen. Dankzij dit model hoeven we geen duizenden euro’s vooraf te vragen.

Ja. Over het algemeen leveren we webwinkels op binnen 2 weken, maar afhankelijk van de drukte en de grootte van uw webwinkel kan uw webwinkel soms al binnen enkele dagen klaar zijn. 

Nee. Onze service is er juist op gericht om u te ontzorgen. Waar doe-het-zelf tools u zelf de webwinkel laten maken, zorgen wij ervoor dat u een strakke webwinkel krijgt die past bij uw bedrijf of organisatie.

Ja. Na de minimale looptijd kun je het abonnement stopzetten met een opzegperiode van één maand. Indien gewenst helpen wij uw domeinnaam te verhuizen.

Na het abonneren nemen we contact met u op voor enkele korte vragen. Op basis hiervan gaan we voor u aan de slag en maken we met onze ervaring een strakke webwinkel.

responsive website 3

Website laten maken binnen 2 weken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw website en kan deze de komende paar weken al klaar zijn. Bekijk de prijzen en start vandaag.

Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋