Website voor restaurant laten maken?

Bespaar tijd en energie door uw restaurant website te laten maken door StudioWaas

Website voor restaurant

Bij StudioWaas geloven we dat restaurant eigenaren een speciale online aanwezigheid verdienen die het restaurant laten stralen online. Onze missie is om websites te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook de persoonlijkheid en het karakter van elk restaurant tot leven brengen.

Wat belangrijk is voor restaurants

Als eigenaar van een restaurant wil je dat een website uitnodigend is en potentiële klanten nieuwsgierig maakt. Er zijn tegenwoordig veel restaurants en een website is vaak de eerste indruk. Veel mensen haken online al af als ze een slechte website zien. Lever je kwaliteit in de keuken? Zorg dan dat de website dit uitstraalt.

Waarom je online gevonden wilt worden

In een wereld waarin mensen steeds meer vertrouwen op het internet voor het vinden van diensten, is het cruciaal voor restaurants om online goed vindbaar te zijn. Een sterke aanwezigheid in zoekmachines zoals Google betekent meer zichtbaarheid en een groter bereik. Het stelt hen in staat om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten aan te moedigen om terug te keren voor toekomstige zaken.

Uw nieuwe sparring partner

StudioWaas onderscheidt zich van andere internetbedrijven door als echte sparring partner beschikbaar te zijn. Dit is juist handig voor kleine organisaties die geen grote marketing afdelingen tot hun beschikking hebben. StudioWaas denkt graag mee en rekent niet per minuut. StudioWaas is ook transparant en zal u doorverwijzen naar een betrouwbare partner indien nodig.

Ontzorging op en top

Bij StudioWaas geloven we in een volledige servicebenadering als het gaat om het bouwen en onderhouden van websites voor restaurants. Van het initiële concept en ontwerp tot aan de lancering en voortdurend onderhoud, ons toegewijde team zorgt ervoor dat de website van onze restaurant-klanten altijd up-to-date en probleemloos functioneert. Zo kunnen zij zich concentreren op waar ze het beste in zijn: klanten ontvangen en een goede tijd geven in het restaurant.

Transparant en flexibel

Op zoek naar een professionele en aantrekkelijke website als restaurant eigenaar? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met StudioWaas. Ontdek onze eerlijke tarieven en laat ons jouw online aanwezigheid transformeren. Met StudioWaas aan jouw zijde kan jouw restaurant binnen slechts twee weken gelanceerd worden, klaar om jouw omzet te laten groeien en floreren in de digitale wereld van vandaag.

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Kies en abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan waar we rekening mee kunnen houden.

Stap 2: Wij starten met ontwikkeling en houden u op de hoogte

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen. Dankzij goede afstemming maken we een mooie website!

Stap 3: Website opleveren & onderhouden

Binnen twee weken leveren we de website op! Maar ook daarna blijven we uw sparringpartner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en technisch onderhoud. Sparren over uw website en/of vindbaarheid? Stuur ons gerust een bericht.

Wie we zijn

[trustindex no-registration=google]

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland vanuit Eindhoven door het maken van een professionele website. Flexibiliteit is onze kracht. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een website. Daarom zijn websites nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model.

Wat is WAAS?

Websites laten maken zonder hoge opstartkosten

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website en om deze online te houden (hosting).

Website laten maken voor restaurant

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en maken van uw website!

website laten maken
Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋