Website laten maken per maand betalen

Een professionele website laten maken en per maand betalen al vanaf maar €15 incl. hosting zonder verdere kosten

Wie we zijn

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland vanuit Eindhoven door het maken van een professionele website. Flexibiliteit is onze kracht. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een website. Daarom zijn websites nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model. Per maand betalen voor de website is hierbij de standaard, zonder verdere kosten. 

Wat is WAAS?

Websites laten maken per maand betalen

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website en om deze online te houden (hosting).

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Kies en abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan waar we rekening mee kunnen houden.

Stap 2: Wij starten met ontwikkeling en houden u op de hoogte

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen. Dankzij goede afstemming maken we een mooie website!

Stap 3: Website opleveren & onderhouden

Binnen twee weken leveren we de website op! Maar ook daarna blijven we uw sparringpartner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en technisch onderhoud. Sparren over uw website en/of vindbaarheid? Stuur ons gerust een bericht.

Website laten maken per maand betalen

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en maken van uw website!

website laten maken hondje webp
Doe het meteen goed

Website laten maken? 6 zaken om op te letten

Korte of lange termijn?

Zoekt u iemand die enkel helpt om de website in eerste instantie te bouwen en live te zetten of zoekt u iemand die op lange termijn met u kan sparren over de website?

Is hosting geregeld?

Om een website online te zetten is het nodig om uw website te laten 'hosten'. Of u nu een website zelf maakt of laat maken, hosting is altijd vereist.

Persoonlijke ondersteuning?

Is de website partner goed te bereiken of moet u een ticket inschieten en een week wachten op antwoord?

Welke taal?

Een website laten maken door een buitenlands bedrijf? Dat kan problemen opleveren. Dezelfde taal spreken met de website partner voorkomt stress.

Waar zitten de kosten?

Een website laten maken kost natuurlijk tijd. Zorg dat u van te voren weet of kosten vooraf gedekt zijn of dat per maand betalen alles dekt.

Flexibiliteit

Een website laten maken doet u een keer, maar daarna veranderen smaken. Bij WAAS krijgt u na enkele jaren indien nodig zonder extra kosten een nieuw ontwerp.

Zelf een website maken of uitbesteden?

Sommige mensen beginnen er zelf aan om een website te maken. Dit kan prima werken, maar helaas komen veel mensen van een koude kermis thuis. Lees waarom het belangrijk is een pro in te schakelen voor een goed ogende website en bespaar tijd en energie.

website laten maken

Responsief ontwerp

Met de groeiende verscheidenheid aan apparaten waarop mensen internet gebruiken, is een responsieve website een must. Een professioneel webdesignbedrijf kan ervoor zorgen dat uw website er goed uitziet en soepel functioneert op verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones en tablets. Een website laten maken door StudioWaas betekent een website die standaard geschikt is voor mobiel en tablets. Dit wordt steeds belangrijker.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is van vitaal belang voor het succes van een website. Een professioneel team zal ervoor zorgen dat uw website wordt aangemeld bij zoekmachines, waardoor uw online zichtbaarheid wordt vergroot en u beter vindbaar bent voor potentiële klanten. Zonder een goede blik op SEO raakt uw website verstopt in de zoekresultaten van zoekmachines.

website laten maken
website laten maken

Technische ondersteuning en onderhoud

Het hebben van een professioneel team achter uw website betekent ook dat u toegang heeft tot technische ondersteuning en onderhoudsdiensten. Dit kan variëren van het oplossen van eventuele technische problemen tot het regelmatig bijwerken van de inhoud en het beveiligen van de website tegen mogelijke bedreigingen. Dit is tegenwoordig belangrijker dan ooit, dus onderschat het niet.

Tijd

Een website laten maken kan een tijdrovend proces zijn, vooral als u niet over de nodige kennis en ervaring beschikt. Door een professioneel team in te huren, kunt u kostbare tijd besparen die u kunt besteden aan het runnen van uw bedrijf of het nastreven van andere belangrijke taken. Tijd kunnen we maar één keer uitgeven. Een professionele website is vaak enorm snel terugverdiend, zeker met de abonnementen van StudioWaas.

website laten maken
website laten maken

Professioneel

Een goed ontworpen website laten maken zorgt voor professionaliteit en geloofwaardigheid qua uitstraling naar potentiële klanten. Dit kan het vertrouwen in uw merk vergroten en de kans vergroten dat bezoekers overgaan tot actie, zoals het doen van een aankoop of het aanvragen van meer informatie. Helaas hebben veel mensen niet door dat hun website ontwerp verouderd is of totaal niet aansluit bij de bezoeker van de website. En de feedback van die bezoeker zal ze nooit bereiken.

Focus

Een website laten maken door de professionals van StudioWaas zorg ervoor dat u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf, in plaats van te worstelen met technische aspecten van webdesign. Veel ondernemers hebben het al druk genoeg met allerlei verschillende taken. Is het maken van een website iets wat bij uw kernactiviteiten past? Zoniet? Steek uw kostbare energie ergens anders in.

website laten maken

Per maand betalen vs eenmalig

Of u nu een startende ondernemer bent of al wat langer actief bent, een website laten maken hoeft niet meteen veel geld te kosten. Wij investeren onze tijd, zodat u kunt profiteren van een vast maandbedrag.

Geen grote investering

In plaats van gelijk honderden tot duizenden euro's meteen neer te leggen, maken wij uw website zonder hoge opstartkosten.

Wij houden van eerlijke prijzen

Uw website laten maken door StudioWaas betekent zekerheid. Wij zorgen voor een resultaat naar tevredenheid.

Geen verborgen kosten

Het maandbedrag dekt alles wat u nodig hebt. Een domein, hosting, technisch onderhoud en het ontwerpen en maken van de website.

Website laten maken per maand betalen

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en maken van uw website!

website laten maken hondje webp
Chat openen
Even sparren?
Stel je vraag 👋