Website laten maken kosten

Tijd en energie besparen door uw website te laten maken door StudioWaas

responsive website 3

Website laten maken kosten bekijken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw website en kan deze de komende paar weken al klaar zijn. Bekijk de prijzen en start vandaag.

Website laten maken door StudioWaas: Alle kosten transparant

StudioWaas is begonnen met het maken van websites gespecialiseerd voor ondernemers en kleine bedrijven. Deze bedrijven willen zich meestal concentreren op hun kernactiviteiten en hebben geen interesse in het zelf ontwerpen, bouwen, hosten en technisch onderhouden van hun website. Zij willen liever hun website laten maken en duidelijkheid hebben over de kosten. StudioWaas ontzorgt organisaties volledig en kan daarnaast ook de ideale sparring partner zijn. Uw website laten maken is hiermee een betaalbare optie geworden.

waas

Website laten maken kosten 100% duidelijk

Of je nu een startende ondernemer bent of al wat langer actief bent, een website laten maken hoeft niet meteen veel geld te kosten. Wij investeren onze tijd, zodat jij kunt profiteren van een vast maandbedrag.

Geen grote investering

In plaats van gelijk honderden tot duizenden euro's meteen neer te leggen, maken wij jouw website zonder hoge opstartkosten.

Wij houden van eerlijke prijzen

Uw website laten maken door StudioWaas betekent zekerheid. Wij zorgen voor een resultaat naar tevredenheid.

Geen verborgen kosten

Het maandbedrag dekt alles wat je nodig hebt. Een domein, hosting, technisch onderhoud en het ontwerpen en maken van de website.

responsive website 3

Website laten maken kosten bekijken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw website en kan deze de komende paar weken al klaar zijn. Bekijk de prijzen en start vandaag.

website laten maken

Waarom een website laten maken?

In het digitale tijdperk waarin we leven, is een sterke online aanwezigheid essentieel voor zowel bedrijven als individuen. Een website is vaak het eerste contactpunt tussen een potentiële klant en een bedrijf. Het is daarom van cruciaal belang dat deze indrukwekkend, functioneel en professioneel is. Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf een website te bouwen met behulp van diverse online platforms, zijn er verschillende redenen waarom het inhuren van een professioneel bedrijf om een website te laten maken een veel betere optie kan zijn.

Doe het meteen goed

6 zaken om op te letten bij de website laten maken kosten

Korte of lange termijn?

Zoek je iemand die enkel helpt om de website in eerste instantie te bouwen en live te zetten of zoek je iemand die op lange termijn met je kan sparren over de website?

Is hosting geregeld?

Om een website online te zetten is het nodig om je website te laten 'hosten'. Of je nu een website zelf maakt of laat maken, hosting is altijd vereist.

Persoonlijke ondersteuning?

Is de website partner goed te bereiken of moet je een ticket inschieten en een week wachten op antwoord?

Welke taal?

Als het om jouw website en merk gaat is het handig om bij het laten maken van je website samen te werken met iemand die (letterlijk) je eigen taal spreekt.

Waar zitten de kosten?

Zoals al eerder omschreven komen er best wat kosten kijken bij het laten maken van een website. Moet je dit van te voren of juist per maand betalen?

Flexibiliteit

Meningen veranderen en website ontwerpen ook. Kan je over enkele jaren gemakkelijk het ontwerp van je website laten maken op een nieuwe manier of ben je dan weer een groot bedrag geld kwijt?

responsive website 3

Hoe is StudioWaas op deze 6 punten?

Een website laten maken door StudioWaas betekent een partner voor lange termijn, waarbij hosting is geregeld en waarbij je persoonlijke hulp krijgt zonder een complex ticket systeem. Wij gaan graag een stapje verder.

Nog 6 zaken die in de website laten maken kosten moeten zitten

Nog niet overtuigd? Lees waarom het belangrijk is een pro in te schakelen.

website laten maken

Responsief ontwerp

Met de groeiende verscheidenheid aan apparaten waarop mensen internet gebruiken, is een responsieve website een must. Een professioneel webdesignbedrijf kan ervoor zorgen dat uw website er goed uitziet en soepel functioneert op verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones en tablets. StudioWaas bouwt alle websites standaard geschikt voor mobiel en tablets. Dit wordt steeds belangrijker.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is van vitaal belang voor het succes van een website. Een professioneel team zal ervoor zorgen dat uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw online zichtbaarheid wordt vergroot en u beter vindbaar bent voor potentiële klanten. Zonder een goede blik op SEO raakt uw website verstopt in de zoekresultaten van zoekmachines.

website laten maken
website laten maken

Technische ondersteuning en onderhoud

Het hebben van een professioneel team achter uw website betekent ook dat u toegang heeft tot technische ondersteuning en onderhoudsdiensten. Dit kan variëren van het oplossen van eventuele technische problemen tot het regelmatig bijwerken van de inhoud en het beveiligen van de website tegen mogelijke bedreigingen. Dit is tegenwoordig belangrijker dan ooit, dus onderschat het niet.

Tijd

Het bouwen van een website kan een tijdrovend proces zijn, vooral als u niet over de nodige kennis en ervaring beschikt. Door een professioneel team in te huren, kunt u kostbare tijd besparen die u kunt besteden aan het runnen van uw bedrijf of het nastreven van andere belangrijke taken. Tijd kunnen we maar één keer uitgeven. Een professionele website is vaak enorm snel terugverdiend, zeker met de abonnementen van StudioWaas.

website laten maken
website laten maken

Professioneel

Een goed ontworpen website straalt professionaliteit en geloofwaardigheid uit naar potentiële klanten. Dit kan het vertrouwen in uw merk vergroten en de kans vergroten dat bezoekers overgaan tot actie, zoals het doen van een aankoop of het aanvragen van meer informatie. Helaas hebben veel mensen niet door dat hun website ontwerp verouderd is of totaal niet aansluit bij de bezoeker van de website. En de feedback van die bezoeker zal ze nooit bereiken.

Focus

Door het laten maken van uw website aan professionals over te laten, kunt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf, in plaats van te worstelen met technische aspecten van webdesign. Veel ondernemers hebben het al druk genoeg met allerlei verschillende taken. Is het maken van een website iets wat bij uw kernactiviteiten past? Zoniet? Steek uw kostbare energie ergens anders in.

website laten maken

Veelgestelde vragen over Website laten maken kosten

Het kost ons significant tijd om uw website te ontwerpen en bouwen. Een minimale looptijd is om te zorgen dat we in elk geval een deel van de kosten terug kunnen verdienen. Dankzij dit model hoeven we geen duizenden euro’s vooraf te vragen.

Ja. Over het algemeen leveren we websites op binnen 2 weken, maar afhankelijk van de drukte en de grootte van uw website kan uw website soms al binnen enkele dagen klaar zijn. 

Nee. Onze service is er juist op gericht om u te ontzorgen. Waar doe-het-zelf tools u zelf de website laten maken, zorgen wij ervoor dat u een strakke website krijgt die past bij uw bedrijf of organisatie.

Ja. Na de minimale looptijd kun je het abonnement stopzetten met een opzegperiode van één maand. Indien gewenst helpen wij uw domeinnaam te verhuizen.

Na het abonneren nemen we contact met u op voor enkele korte vragen. Op basis hiervan gaan we voor u aan de slag en maken we met onze ervaring een strakke website.

responsive website 3

Website laten maken kosten bekijken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw website en kan deze de komende paar weken al klaar zijn. Bekijk de prijzen en start vandaag.

Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋