Website laten maken Amersfoort

Tijd en energie besparen door uw website te laten maken door StudioWaas

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Kies en abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan waar we rekening mee kunnen houden.

Stap 2: Wij starten met ontwikkeling en houden u op de hoogte

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen. Dankzij goede afstemming maken we een mooie website!

Stap 3: Website opleveren & onderhouden

Binnen twee weken leveren we de website op! Maar ook daarna blijven we uw sparringpartner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en technisch onderhoud. Sparren over uw website en/of vindbaarheid? Stuur ons gerust een bericht.

Wie we zijn

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland vanuit Eindhoven door het maken van een professionele website. Flexibiliteit is onze kracht. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een website. Daarom zijn websites nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model.

Wat is WAAS?

Websites laten maken zonder hoge opstartkosten

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website en om deze online te houden (hosting).

Website laten maken Amersfoort

Temidden van de historische charme en moderne dynamiek van Amersfoort groeit de vraag naar sterke online aanwezigheid voor bedrijven gestaag. StudioWaas begrijpt de unieke mix van geschiedenis en innovatie van deze stad en staat klaar om websites te ontwikkelen die perfect passen bij de lokale bedrijfscultuur.

Visueel aantrekkelijk maar functioneel

Bij StudioWaas streven we ernaar om websites te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk voor zowel bedrijven als hun klanten. Onze focus ligt op het bieden van een naadloze online ervaring die de identiteit van het bedrijf weerspiegelt en de gebruikers betrokken houdt.

web design

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een prachtige website heeft weinig waarde als deze niet wordt gevonden door potentiële klanten. StudioWaas begrijpt het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en biedt doelgerichte strategieën om de online zichtbaarheid van bedrijven in Amersfoort te vergroten, wat resulteert in meer verkeer en betere conversies.

Online Marketing advies in Amersfoort

Bij StudioWaas begrijpen we dat kwaliteit betaalbaar kan zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte website-oplossingen aan die passen binnen het budget van lokale ondernemers in Amersfoort, zonder in te boeten op de kwaliteit of functionaliteit van de website.

Betaalbare websites

Onze expertise ligt in het ondersteunen van lokale bedrijven in Amersfoort, van start-ups tot gevestigde kleine ondernemingen. Of het nu gaat om een boetiek, een adviesbureau of een restaurant, StudioWaas heeft de kennis en ervaring om websites te bouwen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van deze bedrijven.

Gespecialiseerd voor ondernemers en kleine bedrijven

Onze expertise ligt in het ondersteunen van lokale bedrijven in Amersfoort, van start-ups tot gevestigde kleine ondernemingen. Of het nu gaat om een boetiek, een adviesbureau of een restaurant, StudioWaas heeft de kennis en ervaring om websites te bouwen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van deze bedrijven.

Ontzorging

Bij StudioWaas nemen we het hele proces van websiteontwikkeling uit handen. Vanaf het initiële ontwerp tot de lancering en het voortdurende onderhoud, zorgen wij voor een volledige ontzorging, zodat ondernemers in Amersfoort zich kunnen richten op het laten groeien van hun bedrijf.

Website laten maken Amersfoort

Kortom, als u een professionele en effectieve website wilt laten maken in Amersfoort, zoek dan niet verder. StudioWaas staat klaar om uw online aanwezigheid te versterken en uw bedrijf te laten floreren in deze prachtige stad vol mogelijkheden.

website laten maken
Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋