Website laten maken Alphen aan den Rijn

Tijd en energie besparen door uw website te laten maken door StudioWaas

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Kies en abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan waar we rekening mee kunnen houden.

Stap 2: Wij starten met ontwikkeling en houden u op de hoogte

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen. Dankzij goede afstemming maken we een mooie website!

Stap 3: Website opleveren & onderhouden

Binnen twee weken leveren we de website op! Maar ook daarna blijven we uw sparringpartner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en technisch onderhoud. Sparren over uw website en/of vindbaarheid? Stuur ons gerust een bericht.

Wie we zijn

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland vanuit Eindhoven door het maken van een professionele website. Flexibiliteit is onze kracht. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een website. Daarom zijn websites nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model.

Wat is WAAS?

Websites laten maken zonder hoge opstartkosten

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website en om deze online te houden (hosting).

Website laten maken Alphen aan den Rijn

Stap binnen bij StudioWaas, uw poort naar een bloeiende online aanwezigheid in Alphen aan den Rijn. Bij ons vindt u de perfecte mix van creativiteit en technische expertise om uw website tot leven te brengen en uw bedrijf te laten schitteren op het digitale toneel.

Visueel aantrekkelijk maar functioneel

Laat uw website een kunstwerk zijn dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Bij StudioWaas gaan we verder dan alleen functionaliteit; we streven naar websites die een visueel feest zijn voor uw bezoekers, met oogstrelend design en doordachte lay-outs.

web design

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het succes van uw website hangt grotendeels af van hoe goed het wordt gevonden in zoekmachines. Gelukkig nemen wij bij StudioWaas het roer over als het gaat om SEO-optimalisatie in Alphen aan den Rijn. We tillen uw website naar de top van de zoekresultaten, zodat u de concurrentie voorblijft.

Online Marketing advies in Alphen aan den Rijn

Online marketing is een krachtig instrument om uw bedrijf te laten groeien, en bij StudioWaas zijn we er om u daarbij te helpen. Van strategieën voor sociale media tot doelgerichte advertentiecampagnes, wij zetten ons in om uw merk te laten stralen in Alphen aan den Rijn en ver daarbuiten.

Betaalbare websites

Een professionele website hoeft niet de bank te breken. Bij StudioWaas geloven we in betaalbare oplossingen die kwaliteit en effectiviteit combineren. Wij zorgen ervoor dat uw investering in een website zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt in de vorm van klanten en groei.

Gespecialiseerd voor ondernemers en kleine bedrijven

Kleine bedrijven zijn de levensader van Alphen aan den Rijn, en bij StudioWaas hebben we een speciale band met hen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee kleine ondernemingen worden geconfronteerd en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun behoeften en doelstellingen.

Ontzorging

Van het eerste concept tot de uiteindelijke lancering en hosting, StudioWaas is uw partner in elke fase van het websitebouwproces. Ons toegewijde team staat klaar om uw visie tot leven te brengen en u te begeleiden naar online succes in Alphen aan den Rijn en verder.

Website laten maken Alphen aan den Rijn

Klaar om de volgende stap te zetten in uw online reis? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe StudioWaas uw bedrijf kan transformeren met een op maat gemaakte website in Alphen aan den Rijn. Samen creëren we een online aanwezigheid die uw concurrenten doet duizelen en uw klanten doet

website laten maken
Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋