Website laten maken Alkmaar

Tijd en energie besparen door uw website te laten maken door StudioWaas

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Kies en abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan waar we rekening mee kunnen houden.

Stap 2: Wij starten met ontwikkeling en houden u op de hoogte

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen. Dankzij goede afstemming maken we een mooie website!

Stap 3: Website opleveren & onderhouden

Binnen twee weken leveren we de website op! Maar ook daarna blijven we uw sparringpartner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en technisch onderhoud. Sparren over uw website en/of vindbaarheid? Stuur ons gerust een bericht.

Wie we zijn

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland vanuit Eindhoven door het maken van een professionele website. Flexibiliteit is onze kracht. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een website. Daarom zijn websites nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model.

Wat is WAAS?

Websites laten maken zonder hoge opstartkosten

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website en om deze online te houden (hosting).

Website laten maken Alkmaar

Welkom bij StudioWaas, waar we de digitale deuren openen naar uw succes in Alkmaar. Onze passie voor het creëren van boeiende online ervaringen vertaalt zich in websites die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen en een band opbouwen met uw doelgroep.

Visueel aantrekkelijk maar functioneel

Bij StudioWaas geloven we dat een website meer is dan alleen een online visitekaartje; het is een kunstwerk dat de essentie van uw merk vastlegt. Ons getalenteerde team van ontwerpers en ontwikkelaars staat klaar om uw visie te vertalen naar een website die zowel visueel verbluffend als gebruiksvriendelijk is.

web design

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Gevonden worden in de digitale jungle van het internet is geen sinecure, maar bij StudioWaas nemen we de leiding in SEO-optimalisatie in Alkmaar. Door slimme strategieën toe te passen, zorgen we ervoor dat uw website opvalt tussen de massa en de juiste doelgroep bereikt.

Online Marketing advies in Alkmaar

Van sociale media tot zoekmachineadvertenties, wij bij StudioWaas zijn uw partner in online marketing in Alkmaar. We ontwikkelen strategieën die uw merk naar nieuwe hoogten tillen en uw bedrijf laten groeien door middel van slimme digitale campagnes.

Betaalbare websites

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij StudioWaas streven we naar betaalbare websites die niet alleen uw budget respecteren, maar ook voldoen aan de hoogste normen van design en functionaliteit. Wij geloven dat een professionele online aanwezigheid voor iedereen binnen handbereik moet zijn.

Gespecialiseerd voor ondernemers en kleine bedrijven

Kleine bedrijven vormen de kern van de lokale economie in Alkmaar, en bij StudioWaas hebben we een bijzondere affiniteit met hen. We begrijpen de uitdagingen waarmee kleine ondernemingen worden geconfronteerd en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij hun unieke behoeften.

Ontzorging

Van concept tot lancering, StudioWaas biedt een complete service voor het ontwerpen, bouwen en hosten van uw website in Alkmaar. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden door het hele proces, met aandacht voor elk detail en streven naar perfectie.

Website laten maken Alkmaar

Bent u klaar om de volgende stap te zetten in uw online reis? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe StudioWaas uw bedrijf kan transformeren met een op maat gemaakte website in Alkmaar. Samen bouwen we aan een online aanwezigheid die indruk maakt en resultaten oplevert.

website laten maken
Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋