Website laten maken?

Tijd en energie besparen door uw website te laten maken door StudioWaas

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan.

Stap 2: Ontwikkeling

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen.

Stap 3: Oplevering & Onderhoud

Binnen twee weken leveren we de website op. Daarna blijven we uw sparring partner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en onderhoud.

Voorbeelden

Ondernemer

Diensten aanbieden in uw lokale omgeving of producten online verkopen.

Salesfunnel

Potentiële klanten contact op laten nemen via een contact/leads genererende website.

Webshop

Producten online aanbieden via een webshop of blog.

Wie we zijn

StudioWaas helpt kleine organisaties door heel Nederland vanuit Eindhoven door het maken van een professionele website. Flexibiliteit is onze kracht. StudioWaas richt zich op organisaties die een duurzame partner zoeken maar niet direct duizenden euro’s kunnen investeren in een website. Daarom zijn websites nu te verkrijgen via het populaire WAAS-model.

Wat is WAAS?

Websites laten maken zonder hoge opstartkosten

Wat is WAAS?

Website as a Service houdt in dat je geen hoge opstartkosten nodig hebt voor het laten ontwerpen en bouwen van je website, maar enkel een vast maandbedrag wat alles dekt.

Waarom WAAS?

Als ondernemer, startup of klein bedrijf kun je veel baat hebben bij een vaste website partner, in plaats van een website die eenmalig wordt gemaakt waarna je het volledig zelf moet doen.

Wat krijg ik ervoor?

Webdesign, het bouwen van de website, de maandelijkse hosting, het onderhoud, het juist opzetten van SEO. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goede website en om deze online te houden (hosting).

Website laten maken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en maken van uw website!

website laten maken

Website laten maken zonder gedoe

Of je nu een startende ondernemer bent of al wat langer actief bent, een website laten maken hoeft niet meteen veel geld te kosten. Wij investeren onze tijd, zodat jij kunt profiteren van een vast maandbedrag.

Geen grote investering

In plaats van gelijk honderden tot duizenden euro's meteen neer te leggen, maken wij jouw website zonder hoge opstartkosten.

Wij houden van eerlijke prijzen

Uw website laten maken door StudioWaas betekent zekerheid. Wij zorgen voor een resultaat naar tevredenheid.

Geen verborgen kosten

Het maandbedrag dekt alles wat je nodig hebt. Een domein, hosting, technisch onderhoud en het ontwerpen en maken van de website.

Doe het meteen goed

6 zaken om op te letten bij het laten maken van een website

Korte of lange termijn?

Zoek je iemand die enkel helpt om de website in eerste instantie te bouwen en live te zetten of zoek je iemand die op lange termijn met je kan sparren over de website?

Is hosting geregeld?

Om een website online te zetten is het nodig om je website te laten 'hosten'. Of je nu een website zelf maakt of laat maken, hosting is altijd vereist.

Persoonlijke ondersteuning?

Is de website partner goed te bereiken of moet je een ticket inschieten en een week wachten op antwoord?

Welke taal?

Als het om jouw website en merk gaat is het handig om bij het laten maken van je website samen te werken met iemand die (letterlijk) je eigen taal spreekt.

Waar zitten de kosten?

Zoals al eerder omschreven komen er best wat kosten kijken bij het laten maken van een website. Moet je dit van te voren of juist per maand betalen?

Flexibiliteit

Meningen veranderen en website ontwerpen ook. Kan je over enkele jaren gemakkelijk het ontwerp van je website laten maken op een nieuwe manier of ben je dan weer een groot bedrag geld kwijt?

Hier nog 6 redenen om een website te laten maken

Nog niet overtuigd? Lees waarom het belangrijk is een pro in te schakelen.

website laten maken

Responsief ontwerp

Met de groeiende verscheidenheid aan apparaten waarop mensen internet gebruiken, is een responsieve website een must. Een professioneel webdesignbedrijf kan ervoor zorgen dat uw website er goed uitziet en soepel functioneert op verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones en tablets. StudioWaas bouwt alle websites standaard geschikt voor mobiel en tablets. Dit wordt steeds belangrijker.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is van vitaal belang voor het succes van een website. Een professioneel team zal ervoor zorgen dat uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw online zichtbaarheid wordt vergroot en u beter vindbaar bent voor potentiële klanten. Zonder een goede blik op SEO raakt uw website verstopt in de zoekresultaten van zoekmachines.

website laten maken
website laten maken

Technische ondersteuning en onderhoud

Het hebben van een professioneel team achter uw website betekent ook dat u toegang heeft tot technische ondersteuning en onderhoudsdiensten. Dit kan variëren van het oplossen van eventuele technische problemen tot het regelmatig bijwerken van de inhoud en het beveiligen van de website tegen mogelijke bedreigingen. Dit is tegenwoordig belangrijker dan ooit, dus onderschat het niet.

Tijd

Het bouwen van een website kan een tijdrovend proces zijn, vooral als u niet over de nodige kennis en ervaring beschikt. Door een professioneel team in te huren, kunt u kostbare tijd besparen die u kunt besteden aan het runnen van uw bedrijf of het nastreven van andere belangrijke taken. Tijd kunnen we maar één keer uitgeven. Een professionele website is vaak enorm snel terugverdiend, zeker met de abonnementen van StudioWaas.

website laten maken
website laten maken

Professioneel

Een goed ontworpen website straalt professionaliteit en geloofwaardigheid uit naar potentiële klanten. Dit kan het vertrouwen in uw merk vergroten en de kans vergroten dat bezoekers overgaan tot actie, zoals het doen van een aankoop of het aanvragen van meer informatie. Helaas hebben veel mensen niet door dat hun website ontwerp verouderd is of totaal niet aansluit bij de bezoeker van de website. En de feedback van die bezoeker zal ze nooit bereiken.

Focus

Door het laten maken van uw website aan professionals over te laten, kunt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf, in plaats van te worstelen met technische aspecten van webdesign. Veel ondernemers hebben het al druk genoeg met allerlei verschillende taken. Is het maken van een website iets wat bij uw kernactiviteiten past? Zoniet? Steek uw kostbare energie ergens anders in.

website laten maken

Website laten maken

Na aanmelding gaan wij direct aan de slag met het ontwerpen en maken van uw website!

website laten maken
Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋