Website voorbeelden

Bekijk een selectie van websites die we hebben gemaakt.

Muziekschool website

Deze website is gemaakt voor een ondernemer die actief is in het geven van muziekles. De website is bewust zo effectief mogelijk opgezet in een ‘one page’ scroll website om bezoekers snel naar de relevante informatie te laten gaan.

keyboardschool apeldoorn

Dakdekker website

Deze website is gemaakt voor een ondernemer die actief is als dakdekker. Zijn specialisatie is platte daken en het doel van de website is het genereren van leads. Daarom ook het prominente formulier om offertes aan te vragen. Dit werkt goed!

Deze website heeft tijdelijk onderhoud

responsive website verbeij dakwerken

Trimsalon website

Deze website is gemaakt voor een ondernemer die een eigen trimsalon heeft. Een mooie website in de huisstijl van de ondernemer met daarbij een duidelijke navigatie om bezoekers te wijzen op de prijslijst en de contactmogelijkheden.

catknip website

Computer reparatie

Deze website is gemaakt voor een ondernemer die actief is in het maken, onderhouden en repareren van computers en randapparatuur. Een mooie website met een moderne met wat technische knipogen. Daarbij een duidelijke navigatie om bezoekers te wijzen op de diensten en contactmogelijkheden.

responsive website hitronics

Leads Website

Deze website is gemaakt voor een ondernemer l;eads wil genereren door een website die bezoekers gemakkelijk laat inschrijven voor een Webinar. De website is bewust klein gehouden om juist het inschrijven te stimuleren.

kdv responsive website

Kerk website

Deze website is gemaakt voor een kerk die bezoekers een impressie wil geven van de sfeer. Daarnaast is het belangrijk als kerk om online gevonden te worden. Deze kerk website dient als uitnodiging voor geïnteresseerden.

responsive website Baptisten Wommels
Logo normaal studiowaas

Ook een mooie website laten maken?

Voorbeelden zijn natuurlijk mooi voor een impressie, maar uiteindelijk behandelen we ieder project als uniek. Voor uw organisatie maken we graag een unieke website die perfect aansluit bij de activiteiten van uw organisatie en het doel van de website.

Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋