Prijzen

Prijzen exclusief BTW en worden in de winkelwagen berekend. Minimale looptijd is 2 jaar vanwege onze tijdsinvestering.

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een pakket

Abonneer op een WAAS pakket en we starten met het maken van de website. Geef in de bestelling de gewenste URL en overige wensen aan.

Stap 2: Ontwikkeling

Tijdens het maken van de website houden we contact met u via E-mail of Whatsapp over de voortgang en eventuele aanpassingen.

Stap 3: Oplevering & Onderhoud

Binnen twee weken leveren we de website op. Daarna blijven we uw sparring partner en zorgen we dat de website online blijft dankzij hosting en onderhoud.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien of mijn domeinnaam (URL) nog beschikbaar is?

Dit kunt u opzoeken via de website www.SIDN.nl

Hoe kan ik mijn wensen delen bijvoorbeeld qua website ontwerp?

Na het abonneren nemen we contact met u op voor enkele korte vragen. Op basis hiervan gaan we voor u aan de slag en maken we met onze ervaring een strakke website.

Waarmee maken jullie de websites? En waarom?

Wij maken websites in WordPress. Dit doen we omdat WordPress nog steeds de meeste flexibiliteit biedt en u daarnaast ook de vrijheid geeft altijd uw website weer te verhuizen indien nodig. Zo zit u dus niet aan ons vast, anders dan bij bijvoorbeeld populaire Website bouwer tools. 

Kan ik het abonnement ooit opzeggen?

Ja. Na de minimale looptijd kun je het abonnement stopzetten met een opzegperiode van één maand. Indien gewenst helpen wij uw domeinnaam te verhuizen.

Waarom een 2 jaar looptijd?

Het kost ons significant tijd om uw website te ontwerpen en bouwen. Een minimale looptijd is om te zorgen dat we in elk geval een deel van de kosten terug kunnen verdienen. Dankzij dit model hoeven we geen duizenden euro’s vooraf te vragen. Wilt u het abonnement eerder stoppen? Dat kan nog steeds door de overige looptijd af te kopen. We houden van flexibiliteit.

Kan de website sneller dan binnen 2 weken worden opgeleverd?

Ja. Over het algemeen leveren we websites op binnen 2 weken, maar afhankelijk van de drukte en de grootte van uw website kan uw website soms al binnen enkele dagen klaar zijn. 

Heb ik technische kennis nodig?

Nee. Onze service is er juist op gericht om u te ontzorgen. Waar doe-het-zelf tools u zelf de website laten maken, zorgen wij ervoor dat u een strakke website krijgt die past bij uw bedrijf of organisatie.

Ik heb al een website. Kunnen jullie deze onderhouden?

Jazeker kan dit. Ook hiervoor gelden dezelfde WAAS pakketten. Wij zorgen voor de maandelijkse hosting, technisch onderhoud, bescherming en zijn beschikbaar als sparring partner.

website laten maken

Advies nodig?

Neem contact met ons voor gratis advies over welk pakket het beste past bij uw behoeften. Zoekt u een maatwerk website of specifieke functionaliteiten? Neem ook dan contact op.

Chat openen
Stel je vraag
Stel je vraag 👋